Wanneer een training?

Als je ontspannen bent, tijd genoeg hebt en begripvolle mensen om je heen hebt, lijkt communiceren, planmatig werken en samenwerken als vanzelf te gaan. Helaas is de werkelijkheid weerbarstig. Je project staat onder enorme tijdsdruk, je hebt toevallig een zeer dominante baas en die collega werkt alleen maar tegen in plaats van mee. Wat doe je dan? En wat doe je als personeelsmanager of management team als je merkt dat dit soort problemen door de hele organisatie heen spelen? Waardoor doelstellingen niet gehaald worden en er meer tegen- dan samengewerkt wordt? Wellicht is het dan tijd voor een advies of maatwerktraining van 12Spring.

Maak een afspraak voor een maatwerktraining

Ik kom graag naar je toe om samen te kijken naar wat er precies gebeurt en lastig is op dit moment. Waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom je deze anders wilt. Om vervolgens mee te zoeken naar een structurele oplossing voor de toekomst. Mocht dat een training zijn, dan help ik graag hier invulling aan te geven door het ontwikkelen van een maatwerktraining die werkt. Zodat deelnemers er na de training ook echt iets mee kunnen en willen doen.

Meer weten?

Ook weten hoe een 12Spring training of cursus kan werken voor jou of jouw organisatie? Vul dan het contactformulier in voor een gratis adviesgesprek. 12Spring werkt volgens het didactisch trainingsmodel van Karin de Galan. Dit model gaat uit van een scherpe diagnose en een doordacht en doelgericht trainingsprogramma dat afgestemd is op de overtuigingen en mogelijkheden van de deelnemers.  

 
Volg 12spring

Ontvang elk nieuw artikel van 12spring in je e-mail

Volg 12 spring: