12Spring Ontwikkelkracht - Utrecht
Charlie Paludanus (1965), therapeut, coach en mens

Charlie Paludanus (1965), therapeut, coach en mens

Coachen vind ik één van de mooiste dingen om te doen

 

Coachen vind ik één van de mooiste dingen om te doen. De openheid, het echte contact, de inzichten en gevoelens die boven komen en stap voor stap merken hoe je steeds meer in je kracht gaat staan. Die dingen maken dit werk voor mij enorm inspirerend en uitdagend.

Kenmerkend voor mijn manier van coachen zijn mijn betrokkenheid, kritisch inzicht, humor en doorvragen. Verder ben ik pragmatisch en doelgericht en heb snel overzicht.

Ik heb 20 jaar ervaring in commerciële, marketing- en management functies in het bedrijfsleven. Vanaf 2004 heb ik ook mijn meer intuïtieve, kant verder ontwikkeld door het volgen van trainingen en workshops: o.a. voice dialogue, de innerlijke criticus, emotioneel lichaamswerk, antroposofie, meditatie en tantra.

Daarna gooide ik het roer om en ben me gaan specialiseren als coach en (trauma)therapeut. Sinds die tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mijn professionaliteit als therapeut verder te vergroten en te verdiepen: Eetstoornissen, Intuïtieve ontwikkeling (Mens en Intuïtie), NLP Practitioner, NLP master,  Conflict Management. Sociaal Panorama, Communicatietrainer, Psychosociale Basiskennis. In 2022 ben ik afgestudeerd als lichaamsgericht traumatherapeut via het Atma instituut in Amersfoort.

 

Ik sta bekend om mijn verfrissende, positieve aanpak. Met de focus op persoonlijke ontwikkeling. En een grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en het verandervermogen van de mens.