Wat vond je van de training, coaching, samenwerking?

Deel je ervaring!

Ik kan mensen van alles vertellen over wat ik doe, maar gebleken is dat het veel beter werkt  als anderen vertellen wat hun ervaring is met wat ik doe.  Je zou mij dus enorm helpen door hier je persoonlijke ervaring te delen over de samenwerking, de training of je coachingstraject

 • Wat zeg je als je morgen iemand tegenkomt die je vraagt wat de training/coaching je heeft opgeleverd? Wat is je het meest opgevallen of bijgebleven?
 • Zou je 12Spring training of coaching bij een vriend/collega aanbevelen?
 • Wat zou anders/beter kunnen?
 • Overige opmerkingen.

 

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor het delen van je ervaring!

Charlie Paludanus

Dankjewel voor het delen van je ervaring.

 

 

 

 

 

3 reacties op “Wat vond je van de training, coaching, samenwerking?”

 1. Hannah de Zwaan (zorgboerderij Westbroek 's Heerenloo)

  Ik heb één ochtend deelgenomen als begeleider aan de training voor onze cliënten ‘Gastvrijheid in de A.Vogeltuinen’. Wat enorm leuk was het. De training is goed op niveau gegeven voor de cliënten (mensen met een verstandelijke beperking), was interactief maar vooral leerzaam. De cliënten gebruiken bijna dagelijks de geleerde vaardigheden. Helemaal top!

  Beantwoorden
 2. Wilfred Schenk

  Beste Charlie,
  Als opdrachtgever voor deze trainingen wil ik je zeer bedanken.
  Ik heb de training als zeer positief ervaren. Volgens mij heb je met de trainingen precies de spijker op zijn kop geslagen. Wij kunnen nu al zichtbare effecten terug zien in de praktijk. Wat hebben wij allen veel geleerd van jou maar ook van elkaar. Dit laatste heb je heel erg goed weten te sturen, erg knap gedaan! Je hebt de trainingen zeer goed voorbereid alles verliep geheel volgens afspraak. De betrokkenheid van alle deelnemers was zeer goed en dit kwam hoofdzakelijk door de juiste balans van theorie en praktijk.

  Je trainingen zijn een echte aanrader!

  Beantwoorden
 3. Frans Jonker

  Beste Charlie,
  Al denk ik dat ik al veel ervaring heb na zoveel jaren, is het toch fantastisch hoe jij bepaalde zaken weer van een andere kant kunt laten zien.
  Hierdoor ben ik weer scherper en bewuster naar mijn taken gaan kijken en zal er echt mijn voordelen mee doen.
  Ik wil je namens mijzelf, maar vooral namens alle bezoekers, bedanken, want zij gaan deze zomer, na een bezoek aan de tuinen, met het gevoel naar huis dat zij er toe doen.

  Groeten Frans

  Beantwoorden

Laat je reactie achter

Volg 12spring

Ontvang elk nieuw artikel van 12spring in je e-mail

Volg 12 spring: